Contactgegevens

mobiel: 06 - 47115227

email: info@basrijschool.nl

 


 Let op!

Sinds 1-11-2017 eist het CBR dat een leerling zelf een gezondheids-verklaring invult vóór het praktijkexamen (gebruik onderstaande link)

Gezondheidsverklaring aanvragen


Goed om te weten:

Gratis theorie-materiaal

Gespreide betaling

( zie tabblad Tarieven )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

  

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Rijtest


Soms is een rijtest nodig om vast te stellen of u nog geschikt bent om een auto te besturen.


Onverplicht

Het kan zijn dat uzelf of uw familie twijfelt aan uw rijvaardigheid. DIt is niet vreemd, want door ouderdom of een medisch probleem kan uw rijvaardigheid achteruit gaan. In dat geval kunt u bij ons een rijtest doen. Wij gaan dan een uur met u meerijden (in onze lesauto) en na afloop van deze rit hoort u van ons wat wij van uw rijvaardigheid vinden.


Verplicht

Indien u door de overheid wordt verplicht een rijtest af te leggen, gaat dit als volgt.

Onder toezicht van een deskundige van het CBR legt u een rijtest af en wordt bekeken of u veilig en verantwoord aan het verkeer kunt deelnemen. De rijtest is overigens géén examen.

In principe mag de rijtest afgelegd worden in uw eigen auto, maar soms is het aan te raden om hiervoor onze lesauto te gebruiken.

De kosten van een verplichte rijtest zijn afhankelijk van uw wensen. Na overleg met u kunnen wij u hiervoor een prijsopgave doen.   


Als u via ons de rijtest wil doen, kunt u contact met ons opnemen per telefoon (06-47115227), email (info@basrijschool.nl) of via Whatsapp. U kunt ook hier op "Aanmelden" klikken en daarin kiezen voor een rijtest. 


Voor meer informatie over de rijtest kunt u op de volgende link klikken: CBR Rijtest.